Landinspektørene Skelstedet I/S

Hektarstøtte

Hektarstøtte

Lad Landinspektørerne Skelstedet hjælpe dig med at få den hektarstøtte, som du er berettiget til.

Landinspektørerne SKELSTEDET tilbyder opdateret og grundig rådgivning inden for hektarstøtte og landbrugsstøtte. Vi tilbyder at holde os opdateret på alle regler og satser på dine vegne, så du kan tage dig af andre ting end at holde styr på de skiftende ha støtte regler. Vi har mange års erfaring med at rådgive landmænd omkring hektarstøtteansøgninger, og der er meget at hente, hvis man gør det rigtigt. Så lad os hjælpe dig med din ansøgning, uanset om du er storbonde eller ejer et hobbylandbrug.

Hvornår Er Man Berettiget Til Hektarstøtte?

Det kan være rigtig svært at gennemskue om man er berettiget til hektarstøtte, samt hvor meget man er berettiget til. Der er mange skiftende regler, satser og frister, som skal overholdes.

Landinspektørerne SKELSTEDET kan hjælpe dig med at holde styr på alt dette, så du ikke behøver at holde dig opdateret på alle reglerne inden for landbrugsstøtte. Vi kan blandt andet hjælpe dig med at søge hektarstøtte under følgende ordninger:  

  • Grundbetaling
  • Grøn støtte
  • Støtte til unge nyetablerede landmænd
  • Ø-støtte

Udover at vi kan hjælpe dig med udarbejdelsen af selve hektarstøtteansøgningen inden for de forskellige ordninger, tilbyder vi også at komme ud og opmåle dine marker, så du har det helt rigtige udgangspunkt for din ansøgning. Vi har lokale afdelinger i Vedbæk, Slagelse og Værløse og kommer gerne ud på hele Sjælland for at hjælpe dig.

Forvirret Over Løbende Justeringer Af EU Landbrugsstøtte Regler?

Alle landmænd i EU’s medlemslande kan få direkte arealstøtte, og formålet er at sikre mere miljøvenlige forsyninger af fødevarer. Mange af de konkrete regler for landbrugsstøtte er fælles regler fastsat i EU. Ligeledes fastlægger miljø- og fødevareministeren nogle regler for landbrugsstøtte, som Danmark selv kan bestemme over. I disse år arbejdes der aktivt både på nationalt plan og i EU på at forenkle reglerne for landbrugsstøtte fra EU. Dette kan betyde, at reglerne fra EU bliver justeret løbende i perioden frem til 2020. De skiftende regler gør det ikke lettere for dig som landmand at gennemskue, om du er berettiget til hektarstøtte, og i så fald, hvor meget du er berettiget til. Derfor du skal lade os hjælpe dig, for vi er altid opdateret på de nyeste justeringer og ændringer af reglerne.

Du kan læse mere om, hvordan vi ligeledes kan hjælpe dig med rådgivning omkring landbrug generelt her.

Har Du Brug For Rådgivning Eller Hjælp Til Hektarstøtte, Så Kan Vi Hjælpe Dig

Landinspektørerne SKELSTEDET har mange års erfaring inden for hektarstøtte, så har du brug for rådgivning eller ønsker et uforpligtende tilbud på en hektarstøtteansøgning udarbejdet af os, så kan du kontakte vores forskellige lokale afdelinger på tlf.:

  • Humlebæk: 49 19 10 69
  • Vedbæk: 45 66 14 11
  • Værløse: 44 98 14 44